Californien - Hallstahammar 8733 km,

1. Kontakta oss


Läs mer

2. Hitta vara


Läs mer

3. Leverans


Läs mer

Steg 1 - Kontakta oss

Vi kan import!

Vi har byggt på oss en stor erfarenhet inom import från USA och det finns mycket saker man bör tänka på. Vi har bra kollegor i USA som vi samarbetar med som vi kan ha en svensk dialog med både när det gäller inspektion och frakt av bilar inom USA där vi har egen lokal i Orange County samt eget hyllfack på shipping.

Köper du en bil med dålig inredning kan vi ordna det med till en bråkdel av vad det kostar i Sverige, vi löser det mesta!

I Sverige samarbetar vi med Carspect för registrering och besiktning av våra bilar samt MECA verkstad som servar våra fordon. Vi utför kundköp utifrån kunders önskemål. Vi kan ta hem allt, så länge det är inom lagens ramar. Vi säljer även fordon som vi har i lager som är registrerade och klara för att köras på svensk väg. Vi annonserar aldrig bilar som inte finns i Sverige.

Kontakta oss


Steg 2 - Hitta vara

Hitta vara

Antingen letar kunden fram varan själv eller så hjälper vi till och hittar det kunden vill ha. Det finns många sidor och leta på och en del länkar hittar ni här brevid. Vi har även tillgång till auktionssidor där det ni söker kan finnas.

Vi kan självklart hjälpa till!

Vi gör gärna allt åt er! Säg vad ni vill ha så så letar vi rätt på det, verkar det intressant åker vi och inspekterar fordonet och tar bilder. Verkar allt bra så sköter vi betalning, frakt, tull/momsning ,registrering/kontroll och även anpassning för Europa för nyare bilar tills bilen står i Hallstahammar. Vi leverar även till låg kostnader.

Var hittar jag varor?

Vi är återförsäljare för


Steg 3 - Leverans

Leverans

När varan är importerad ordnar vi med pappersarbetet och när detta är klart finns varan att hämta i Hallstahammar.